Beyşehirli Doğa Dostlarından Yürüyüş Etkinliği Beyşehirli Doğa Dostlarından Yürüyüş Etkinliği
Beyşehirli doğaseverler, Antalya’nın Akseki ve İbradı ilçelerinde doğa yürüyüşü etkinliği gerçekleştirdi.

Doğaseverler, etkinlik kapsamında ilkbahar mevsimini bölgenin doğal güzelliklerinin yer aldığı mekanlarda karşıladı.

Beyşehir Belediyesi’nin katkı ve destekleriyle Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından gerçekleştirilen doğa yürüyüşü etkinliğinin bu haftaki adresi Antalya’nın Akseki ve İbradı ilçeleri oldu.

Beyşehir’in yanısıra Konya merkez, Hüyük ve Seydişehir ilçelerinden de etkinliğe katılan çok sayıda doğa dostu, Akseki Sarıhacılar ve Üzümdere bölgesindeki kağnı yolunda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. 4 kilometrelik parkurda gerçekleşen yürüyüşün ardından doğaseverler, bölgenin doğal güzelliklerinden Üzümdere ve Altınbeşik Mağarası ile Ormana bölgesindeki tarihi Düğmeli evleri katıldıkları gezi kapsamında görme imkanı buldu.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, doğa yürüyüşü etkinliklerinin bahar mevsimi boyunca da devam edeceğini belirtirken, etkinliğe gösterdikleri ilgiden dolayı doğaseverlere teşekkür etti.

13 Mart 2018, Salı - 641