Beyşehirli Gençler, Futbolu Okulunda Öğrenecek Beyşehirli Gençler, Futbolu Okulunda Öğrenecek
Beyşehir ilçesinde yaşayan 9-13 yaş aralığındaki gençler, futbolu okulunda öğrenecek.

Beyşehir Belediyesi, okulların kapanmasıyla birlikte bu yıl da ilçe genelinde yaşayan gençlere yönelik olarak Yaz Futbol Okulu açtı. Beyşehir Gençlik Merkezi bünyesindeki sentetik sahada başlayan Beyşehir Belediyespor Yaz Futbol Okulu’nun açılışına katılan Belediye Başkanı Murat Özaltun, geleceğin futbol yıldızı olmaya aday öğrencilere başarılar diledi.

Okulun açılışında öğrencilere hitaben konuşan Başkan Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak ilçede yaşayan çocuklar ile gençlerin okul dönemindeki eğitim yaşamında daha güzel ve iyi eğitim alabilmeleri adına birtakım çalışmalar yürüttüklerini belirtti. Okul bahçelerinde ve eğitim kurumlarının sosyal alanlarında kurum olarak çeşitli güzelleştirmeler yaptıklarını anlatan Özaltun, “Tabi, okullar kapanıp yaz tatiline girdikten sonra da sizleri unutmuyor ve düşünüyoruz. Tatil dönemini evlerinizde dört duvar arasında geçirerek beton yığınları arasında sıkılmanızı istemiyoruz. Hal böyle olunca, televizyon, bilgisayar ve internet başında vakit geçirmek durumunda kalıyorsunuz. Bizler ise bunlardan uzak kalmanızı, çeşitli sportif aktivitelerle uğraşarak daha sağlıklı ve zinde bir nesil yetişmesini arzu ediyoruz. Bu münasebetle, çeşitli sportif branşlarla uğraşmanız için bu tür spor okullarını açıyoruz. Yaz Futbol Okulu da bunlardan birisi. Bu okulda alacağınız futbol eğitimiyle aynı zamanda yetenekli olanlarınızı Beyşehir Belediyespor Futbol Takımımız  bünyesine de dahil etmek istiyoruz. İnşallah, gelecekte bir kısmınız Beyşehir Belediyespor’da futbolcu olacaksınız, zamanla belki de daha büyük kulüplerde futbol yaşantınız devam edecek. Sadece futbol değil, talep ettiğiniz farklı branşlarda da inşallah yaz spor okulları açmaya devam edeceğiz. Bu okulda futbol eğitimi verecek olan Adem Yağcıoğlu hocamız ile bu yolda sizlere başarılar diliyorum.” diye konuştu.

Özaltun, konuşmasının ardından futbol okulu öğrencileriyle birlikte kaleye penaltı atışı gerçekleştirdi. Ardından yaz futbol okulu eğitimleri başladı. Yaz Futbol Okulu’nun 20 Ağustos tarihine kadar süreceği ve kayıtların halen devam ettiği belirtildi.

4 Temmuz 2017, Salı - 198