Beyşehirli Milli Tekvandocu, Başarısıyla İlçenin Gururu Oldu Beyşehirli Milli Tekvandocu, Başarısıyla İlçenin Gururu Oldu
Beyşehirli milli tekvandocu İrem Baysal, uluslararası müsabakalarda elde ettiği başarılarla ilçemizin gururu oldu.

Antalya'da düzenlenen Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Turnuvası'nda (Turkish Open) gençler 59 kiloda Türkiye'ye ikincilik kazandıran Beyşehirli milli tekvandocu İrem Baysal'ın elde ettiği başarı memleketinde sevinçle karşılandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Baysal'ın kısa süre önce de Avrupa Kulüpler Tekvando Şampiyonası'nda Türkiye'ye üçüncülük derecesi kazandıran bir sporcu olduğunu hatırlatarak, "Beyşehirli milli sporcumuz bir ayda ülkemize iki derece birden kazandırdı. Hem ülkemizin, hem de ilçemizin gururu oldu. Beyşehirli sporcularımızın uluslararası müsabakalarda gösterdiği başarılar, bu spor branşında geriden gelen sporcularımıza da güzel örnek teşkil ediyor. Kendisini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır ise, Türkiye'de yapılan uluslararası turnuvada yetiştirdikleri milli sporculardan İrem Baysal'ın gençler 59 kiloda ülkesine ikincilik derecesi kazandırdığını söyledi. Baysal'ın turnuvada derece beklediği isimlerden birisi olduğunu belirten Çakır, sporcusunu elde ettiği başarıdan ötürü tebrik etti.

17 Şubat 2017, Cuma - 327