Bisikletçiler Beyşehir’de pedal çevirecek Bisikletçiler Beyşehir’de pedal çevirecek
Uluslararası Mevlana Bisiklet Turu kapsamında düzenlenen yarışlarda bisikletçiler Beyşehir’in yollarında pedal çevirecek.

Bisiklet şehri olan Konya uluslararası bir yarışmaya evsahipliği yapıyor. Konya Büyükşehir Belediyesi ve Mosso’nun sponsorluklarıyla 18 Haziran’da başlayan ve 4 gün sürecek uluslararası bisiklet yarışlarının bir etabı da Konya-Seydişehir-Beyşehir arasında yapılacak.

20 Haziran’da (yarın) Konya’dan saat 10.00’da verilecek startla yola çıkacak olan bisikletçiler, 193,5 kilometre mesafesi  olan Konya-Seydişehir-Beyşehir-Huğlu etabında  pedal çevirecek.

Yarışlar, Huğlu Mahallesi dönüşünde Beyşehir merkezde anıt meydanında saat 14.30’da son bulacak. Yarışın ardından göl kenarındaki festival alanında 15.00-15.30 saatleri arasında düzenlenecek törende dereceye giren isimlere madalya ve ödülleri verilecek.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, düzenlenecek ödül törenine tüm Beyşehirliler’i davet etti.

19 Haziran 2018, Salı - 611