BTO Başkanı Gül’den “Teşekkür” Ziyareti BTO Başkanı Gül’den “Teşekkür” Ziyareti
Beyşehir Ticaret Odası (BTO) Başkanı Salih Gül, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ziyaret etti.

Gül, beraberindeki odanın yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Başkan Özaltun’u makamında ziyaret etti.

Salih Gül, İstanbul’da kısa bir süre önce düzenlenen Uluslararası Prount Av, Silah ve Doğa Sporları Fuarı’nda  stant açarak yer alan oda üyesi olan av tüfeği firmalarına  verdiği desteklerden dolayı  Başkan Özaltun’a teşekkür etti.

Gül, Beyşehir Belediyesi’nin sona eren  sözkonusu fuarda stant açan tek yerel yönetim olduğunu vurgularken, “Hem ilçemizin tanıtımına katkı sağlayan bu stantın  açılmasından dolayı, hem de fuara yönelik olarak düzenlediği gezi organizasyonu nedeniyle Başkanımız Murat Özaltun Bey’e teşekkür ediyoruz. İlçe Kaymakamımız ve AK Parti İlçe Başkanımızın da katıldığı bu gezi münasebetiyle  oda yönetimi olarak bizleri de fuarda stant açan silah sektörü temsilcisi üyelerimizle  buluşturmuştur. Başkanımıza  odamız üyesi av tüfeği üretimi yapan firmalarımıza ve dolasıyla silah sektörüne verdiği destek ve katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Başkan Özaltun da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, silah sektörünün Beyşehir’in olmazsa olmazı olduğuna vurgu yaparak, “Sektör temsilcilerimizin bugüne kadar Beyşehir Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaya hep özen gösterdik. İstanbul’daki fuarda stant açarak ve düzenlediğimiz gezi organizasyonuyla da onlara yanlarında olduğumuzu hissettirmeyi amaçladık.Fuarda stant açan firmaların büyük bölümünü Huğlu ve Üzümlü yöremizdeki sektör temsilcilerimiz oluşturuyordu. Dolayısıyla,bu ziyaretimizde tüfek üreticilerimizle bir kez daha gurur duyduk.Türkiye ve dünyadaki geldiği noktaya bizzat orada da şahit olduk. Silah üreticilerimiz, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışında olsun hangi fuarda ve organizasyonda yer alırsa, Belediye olarak bizler de av tüfeği imalatı yapan firmalarımızın yanında olmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Gül, ziyaretinin sonunda Başkan Özaltun’a bir teşekkür plaketi verdi.

3 Mayıs 2017, Çarşamba - 194