Cami yapımına Beyşehir Belediyesi desteği Cami yapımına Beyşehir Belediyesi desteği
Beyşehir’de yapımı tamamlanarak ibadete açılan caminin bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarının Belediye ekipleri tarafından yürütülen hummalı faaliyetler sonucu tamamlandığı bildirildi.

Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Adil Bayındır’ın talimatıyla Esentepe Mahallesi’ndeki Beyşehir’in Yeni Devlet Hastanesi Yerleşkesi’nde hayırsever Karadağ ailesi tarafından yaptırılan Fatma Savaş Karadağ Camisi’nin bahçe ve çevre düzenleme çalışmalarında Beyşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan iş makineleri tarafından yoğun bir mesai gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, hem devlet hastanesinin hem de cami cemaatinin otopark alanı olarak kullanabileceği 600 araçlık sahada yürütülen tesfiye çalışmalarının sonlandığı bildirilirken, “Cami bahçesinde yürütülen drenaj çalışmaları da tamamlanırken, farklı mimari yapısı ile dikkat çeken ibadethanenin bahçesinde yaklaşık 700 metrekarelik özel parke taşı düzenlenmesi gerçekleştirilmiştir. Yine camiye ulaşımın sağlanması için imar planı doğrultusunda yol açılırken, yürütülen bitümlü temel malzeme çalışması da son bulmuştur.Düzenlenen törenle ibadete açılan camimizin ilçemize ve hastanemize hayırlı olmasını temenni ediyor, hayırsever ailemize böyle bir eseri Beyşehir’imize kazandırdığı için teşekkür ediyoruz.”denildi.

6 Mayıs 2019, Pazartesi - 115

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü