CHP’li belediye başkanlarından Beyşehir Belediyesi’ne nezaket ziyareti CHP’li belediye başkanlarından Beyşehir Belediyesi’ne nezaket ziyareti
Belediye başkanları toplantısı nedeniyle Konya’ya gelen CHP’li bazı il ve ilçelerin belediye başkanları Beyşehir ilçesini de ziyaret etti.

CHP’li belediye başkanlarının Beyşehir’deki ziyaret ettiği adresler arasında Beyşehir İlçe Belediyesi de yer aldı.

CHP Beyşehir İlçe Başkanı Rıdvan Şenyurt, kendisine eşlik eden Beyşehir’e misafir olarak gelen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Sarıyer Belediye Saşkanı Şükrü Genç, Havsa Belediye Başkanı Oğuz Tekin, Süloğlu Belediye Başkanı Mehmet Ormankıran, Merzifon Belediye Başkanı Alp Kargı, Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Mahmudiye Belediye Başkanı İshak Gündoğan, Kepez Belediye Başkanı Faruk Mutan ve Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve CHP’li il yöneticileri  Azmi Akgül, Ali Fındık ile birlikte Beyşehir Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,bir süre sohbet ettiği konuk belediye başkanlarını ilçede görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

13 Nisan 2018, Cuma - 498