Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış’tan kurum ziyaretleri Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Akış’tan kurum ziyaretleri
TBMM 24.dönem Konya Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Akış, Beyşehir’de bazı kamu kurumlarını ziyaret etti.

Akış, kendisine eşlik eden İlçe Kaymakamı Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Murat Özaltun ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol’la birlikte Beyşehir Cumhuriyet Başsavcılığı makamını ziyaret etti.

Başsavcı Buğra Türker, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, bir süre devam eden sohbetin ardından adliye sarayından ayrılan Akış’ın  son ziyaret durağı ise Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü oldu. Akış, makamında ziyaret ettiği Emniyet  Müdür Vekili Emniyet Amiri İbrahim Taşdemir’e yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

14 Nisan 2017, Cuma - 370