Dernek Başkanı Can’dan Özaltun’a Ziyaret Dernek Başkanı Can’dan Özaltun’a Ziyaret
Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Beyşehir Temsilcisi Rasık Can, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret eden Can, derneğe verdiği desteklerden ötürü Özaltun’a teşekkür etti ve bir dini tablo hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun ise yaptığı konuşmada, “Vatanımızın, milli birlik ve beraberliğimizin korunmasında canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz, milletin gönlünde daima müstesna bir yerdedir. Ziyaretiniz vesilesiyle, minnetle ve dualarla andığımız şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, tüm gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Bir kez daha ifade etmek istiyorum ki, şehitlerimizin ailelerinin ve gazilerimizin daima yanlarındayız ve yanlarında olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

3 Mayıs 2017, Çarşamba - 267