Doğa yürüyüşleri ile doğanın güzellikleriyle tanışıyorlar Doğa yürüyüşleri ile doğanın güzellikleriyle tanışıyorlar
Beyşehir ilçesinde düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliklerine katılan doğaseverler, doğanın en güzel mekanlarını tanıma ve yakından görme fırsatı buluyor.

Beyşehir Belediyesi’nin katkı ve desteğiyle Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından düzenlenen doğa yürüyüşü etkinlikleri devam ediyor.

Doğaseverler, Beyşehir’in yanısıra Konya’nın farklı ilçelerindeki doğal güzelliklere sahip mekanları doğada gerçekleştirdikleri yürüyüş etkinlikleri ile daha yakından tanıyor.

Düzenlenen doğa yürüyüşü etkinliğine Beyşehir Doğa Yürülüşleri Topluluğu üyesi doğa severlerin yanısıra, farklı il ve ilçelerden gelen doğa tutkunları da katılıyor.

Beyşehir’de doğa yürüyüşlerinin düzenlendiği son adres Bozkır ilçesindeki zengin su kaynakları ve doğal güzellikleri ile dikkat çeken Aygır Şelalesi oldu.

Şelale bölgesine yürüyüş yaparak ulaşan doğaseverler, manzaraya hayran kaldı.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Sosyal Etkinlikler Sorumlusu ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, doğa yürüyüşü etkinliğine gösterdiği ilgiden dolayı doğaseverlere teşekkür ederken, Türkiye’nin en fazla sosyal etkinlik gerçekleştiren doğa yürüyüşü topluluklarından bir tanesi olduklarının altını çizerek, “Beyşehir Belediye Başkanımız Murat Özaltun Bey’e de etkinliklerimize verdiği katkı ve desteklerden ötürü teşekkür ediyoruz.  Bu etkinlikler, hem doğal mekanlarda yürüyüş yapan insanlarımıza sağlık yönünden olumlu etkiler sağlarken, hem de gündelik hayatın vermiş olduğu stresten bir nebze de olsa katılımcılarımıza kurtulma imkanı sunuyor.”dedi.

2 Mayıs 2018, Çarşamba - 632