Doğaseverler kadınlar için doğa yürüyüşü gerçekleştirdi Doğaseverler kadınlar için doğa yürüyüşü gerçekleştirdi
Beyşehir ilçesinde düzenlenen doğa yürüyüşüne katılan doğaseverler dünya kadınları için yürüdü.

Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Doğa Yürüyüşleri Topluluğu tarafından Dünya Kadınlar Günü kapsamında doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

Beyşehir'in Adaköy Pınarı, Yeşildağ Deliktaş bölgelerinde gerçekleştirilen etkinliğe kadın doğaseverlerin de katılımı yoğun oldu. Selçuk Üniversitesi Beyşehir Doğa Yürüyüşleri Topluluğu'na mensup üniversiteli öğrenciler de etkinliğe katıldı. Katılımcılar, düzenlenen etkinlikte bölgedeki doğal güzellikleri de yakından görme ve tanıma imkanı buldu.

12 kilometrelik parkurda yürüyüş gerçekleştiren kadın doğaseverler, yürüyüşün sonunda toplu olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayan pankartlar açtı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, doğa yürüyüşü etkinliğine katılan tüm doğaseverlere teşekkür ederken, tüm kadınların gününü kutladı.

Yürüyüş sonunda Türk bayrağı ve 8 Mat Dünya Kadınlar Gününü kutlayan pankartlar açıldı.

11 Mart 2019, Pazartesi - 99

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü