Genel Müdür Yardımcısı Oklan, Park Projesi İçin Beyşehir’de Genel Müdür Yardımcısı Oklan, Park Projesi İçin Beyşehir’de
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Oklan, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Oklan, Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül ve beraberindeki yetkililerle birlikte Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti.

Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, ziyarette Beyşehir Belediyesi tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan sağlanan destekle hayata geçirilmesi planlanan yaklaşık 224 bin metrekarelik bir alanda oluşturulması hedeflenen park ve rekreasyon alanı projesi  ele alındı.

Sözkonusu projenin hayata geçirileceği alanda, İslamiyet sonrası Türk bahçeleri ve geniş bir rekreasyon alanı oluşturulması hedefleniyor.

Ziyaretin sonunda Başkan Özaltun, Genel Müdür Yardımcısı Oklan’a günün anısına Beyşehir Gölü’nü yansıtan bir tablo duvar saati hediye etti.

Ardından Genel Müdür Yardımcısı Oklan ve beraberindeki yetkililer, Başkan Özaltun’la birlikte projenin hayata geçirilmesi planlanan alanda incelemelerde bulundu.

27 Nisan 2017, Perşembe - 261