Hacıakif Mahallesi’nde iftar coşkusu Hacıakif Mahallesi’nde iftar coşkusu
Beyşehir Belediyesi’nin ramazan ayı münasebetiyle düzenlediği mahalle iftarı programları devam ediyor. Beyşehir Belediyesi’nin 3’üncü iftar programı Hacıakif Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, mahalle iftarı programları çerçevesinde merkez Hacıakif Mahallesi’nde vatandaşlarla biraraya geldi. İhsan Kabadayı İlk ve Ortaokul’nun bahçesinde düzenlenen iftar programı Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın gösterileri ile başladı.

Daha sonra alana gelen Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun masaları tek tek gezerek mahalle sakinlerinin mübarek ramazan ayını tebrik etti. İftar programı yemeğin ardından yapılan dualarla sona erdi. İftar programına mahalle sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

İftar yemeğine Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Hacıakif Mahallesi Muhtarı Metin Metli, meclis üyeleri ve mahallede oturan çok sayıda vatandaş katıldı.

25 Mayıs 2018, Cuma - 622