Harp Malulu Gazi Taşkın’a ‘Yaşı Uzun Olsun’ Ziyareti Harp Malulu Gazi Taşkın’a ‘Yaşı Uzun Olsun’ Ziyareti
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Güneydoğu Harp Malulu Gazisi Ahmet Taşkın’ın yeni doğan bebeğini ziyaret ederek hediye seti verdi.

Ziyarete İlçe Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Binbaşı Yalçın Urlu katıldı.

İkinci kez baba olmanın mutluluğunu yaşadığını belirten 34 yaşındaki Güneydoğu Harp Malulu Gazisi Ahmet Taşkın; “Ziyarete gelen Kaymakamımıza, belediye başkanımıza ve ilçe garnizon komutanımıza teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiler” dedi.

Belediye Başkanı Murat Özaltun gazi Taşkın’a ve ailesine, bebeğin yaşının uzun, bahtının açık olması dileklerinde bulunarak; “Beyşehir Belediyesi olarak sosyal projelerimiz devam ediyor. Bu kapsamda Beyşehir’de yeni doğan ailelerin evlerini ziyaret ederek onlara hediye seti veriyoruz. Bizim yeni doğan bebekleri takip edebilme gibi bir durumumuz yok, eğer aileler belediyemize haber verirlerse bizde onlara hediyelerini verme fırsatı buluruz. Güneydoğu gazimiz Ahmet Taşkın’a da hayırlı uğurlu olsun diyor, bebeğe Yüce Yaradan’dan sağlıklı uzun ömürler diliyorum. İnşallah vatana millete hayırlı bir evlat olur” dedi.

11 Ocak 2018, Perşembe - 601