Hızlı İsmail’in Beyşehir’le İlgili Sosyal Medya Paylaşımı İlgi Çekiyor Hızlı İsmail’in Beyşehir’le İlgili Sosyal Medya Paylaşımı İlgi Çekiyor
Avrasya Tüneli’ni bisikletiyle geçerek gündeme gelen Hızlı İsmail’in Beyşehir’le ilgili paylaşımı ilgi çekiyor.

Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediyesi ve Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenen Ulusal Bisiklet Festivali’ne katılan, Avrasya Tüneli’nin açılışında tüneli bisikletiyle geçerek yediği trafik cezasıyla gündeme gelen çılgın bisikletli genç İsmail Öznam’ın tur sonunda hazırladığı video paylaşımı internette tıklanma rekorları kırıyor.

Avrasya Tüneli’ni 80 kilometre hızla bisikletle geçip o anları video kaydına alarak sosyal medyada paylaşmasının ardından İsmail Öznam, 294 liralık para cezasına çarptırılmış, ardından kamuoyuna yansıyan haberlerle ülke gündemine gelmişti.

Öznam, Beyşehir’de yapılan iki gün süreli bisiklet festivaline de katıldı ve tur sonunda düzenlenen törende kendisine katılım belgesi de takdim edildi.

Beyşehir Gölü Etrafı Kamplı Bisiklet Turu kapsamında Cennet mevkisinde kurulan kampta Beyşehir Gölü’nde yüzen Öznam, düzenlenen farklı etkinliklerde ilginç deneyimler de yaşadı. Festival boyunca 167 kilometrelik parkurda pedal çeviren Öznam, tur esnasında bisikletiyle göl etrafında  yaşadığı ilginç anı ve maceralarını, düşünce ve görüşlerini de dile getirerek  kaskındaki kamerayla çekerek ölümsüzleştirdi ve  “Beyşehir Gölü etrafında düzenlenen bisiklet festivaline katıldım. Tabii ki hızlı ve çılgın farkını ortaya koydum. Umarım beğenirsiniz” yorumuyla takipçileriyle paylaştı.

İnternet fenomeni ve çılgın bisiklet tutkunu gencin sözkonusu paylaşımı sosyal medyada yoğun ilgi görürken, tıklanma rekorları kırdı.

Öznam, yaptığı açıklamada ise,festivale İstanbul’dan katıldığını belirterek, “İyiki de katılmışım, çok güzel arkadaşlıklar edindim. Çok keyifliydi, bununla ilgili sosyal medya hesabımda güzel bir video hazırladım. Bu videoyu da onbinlerce insan izledi birkaç gün içinde. Çok keyif dolu anlar yaşadım. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

14 Eylül 2017, Perşembe - 623