İftar programı Beyşehirli hanımları buluşturdu İftar programı Beyşehirli hanımları buluşturdu
Beyşehirli hanımlar, Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde verilen iftar yemeğinde biraraya geldi.

AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanlığı tarafından verilen iftar programında konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak farklı noktalarda iftar yemeği programları düzenleyerek Beyşehirli hemşerileriyle ramazan ayında da sürekli biraraya geldiklerini vurgulayarak, “Bugün de siz değerli hanımlarımızla  biraraya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz.Hepinizin mübarek ramazan ayınızı tebrik ediyorum.”diye konuştu.

Programa katılan AK Parti Konya Milletvekili Adayı Gülay Samancı da, Beyşehirli hanımlara hitap ederken, birlik ve beraberlik mesajları verdi,“Hep birlikte ‘devam’ diyoruz. Allah Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a güç kuvvet versin. Sizlerin de bu konudaki destekleri bambaşka. AK Parti’ye desteğiniz her zaman bambaşka olmuştur. Bu seçimlerde de kadınlarımızın desteğini en iyi şekilde göreceğiz inşallah. Allah bugünlere tekrar kavuşturmayı nasip eylesin. Tuttuğumuz oruçları kabul etsin”diye konuştu.

İftar programına AK Parti Konya İl Başkan Yardımcısı A.Fatih Özboyacı, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Emine Us Kaya, ilçe ve kadın teşkilatı mensupları ile kadınlar katıldı.

6 Haziran 2018, Çarşamba - 266