İşadamı Hemşerimiz Ali Akkanat, Başkan Özaltun’u Ziyaret Etti İşadamı Hemşerimiz Ali Akkanat, Başkan Özaltun’u Ziyaret Etti
Beyşehirli işadamı hemşerimiz Ali Akkanat, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ziyaret etti.

Aynı zamanda Konyaspor Kulübü Başkan Vekili olan Akkanat, beraberindeki  işadamı Kamil Akkanat ve  Arıkbey Tekstil Genel Müdürü Cahit Dursun ile birlikte Özaltun’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özaltun, Akkanat’a  günün anısına Beyşehir’i yansıtan bir tablo hediye etti, bölgeye yaptığı yatırımlarla,  bugüne kadar sunduğu katkı ve desteklerden dolayı tüm Beyşehirli hemşerileri gibi şükran duyguları içerisinde olduklarını, bunu her platformda da dile getirmeye büyük özen gösterdiklerini sözlerine ekledi.

24 Nisan 2017, Pazartesi - 393