Kan bağışı kampanyasına Beyşehir Belediyesi’nden destek Kan bağışı kampanyasına Beyşehir Belediyesi’nden destek
Beyşehir ilçesinde, düzenlenen kan bağışı kampanyasına Beyşehir Belediye Başkan Vekili Halim Gümüşel de destek verdi.

Beyşehir Devlet Hastanesi'nde, Türk Kızılayı ve Devlet Hastanesi Başhekimliği işbirliği ile düzenlenen kan bağışı kampanyasına vatandaşların yanısıra, ilçede bulunan kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri yoğun ilgi gösterdi.

Kampanya kapsamında Beyşehir Belediye Başkan Vekili Halim Gümüşel, kurum amirleri, İlçe Jandarma Komutanlığı'nda görevli rütbeli personel ve askerler de kan bağışında bulundu.

Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Sıtkı Küçükbuzcu, kan bağışının önemine dikkati çekerek, "bir gün size de lazım olabilir" sloganıyla düzenledikleri kan bağışı kampanyasının ilkini geçtiğimiz yılın sonunda gerçekleştirdiklerini hatırlatarak, "Hastanemizde ilki yoğun ilgi gören kan bağışı kampanyamızın ikincisinde yine toplumumuzun her kesiminin gösterdiği ilgi bizleri çok memnun etti. Kan bağışı kampanyasına destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Bugün başlayan ve yarın da sürecek iki gün süreli kampanya kapsamında tüm vatandaşlarımızı kan vermeye çağırıyoruz."dedi.

13 Mart 2019, Çarşamba - 98

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü