Karatay Kent Konseyi'nden Beyşehir Belediyesi'ne ziyaret Karatay Kent Konseyi'nden Beyşehir Belediyesi'ne ziyaret
Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar ve meclis üyeleri, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi Toplantı Salonu’nda ağırladığı Kadın Meclis Başkanı Avşar ve beraberindeki meclis üyelerine yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Başkan Özaltun, ziyaretinin sonunda Avşar’a, tarihi Eşrefoğlu Camisi’nin minyatür çalışmasını hediye etti.

Avşar ve beraberindeki kadın meclis üyeleri, daha sonra kendilerine eşlik eden AK Parti Beyşehir Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya ile birlikte ilçenin tarihi ve kültürel mekanlarını ziyaret etti.

3 Ekim 2018, Çarşamba - 483