Leylekler Vadisi’ne ulaşımda kolaylık sağlayacak Leylekler Vadisi’ne ulaşımda kolaylık sağlayacak
Beyşehir ilçesinde, Belediye tarafından yapılan yönlendirme levhası çalışmasıyla Leylekler Vadisi’ne ulaşım daha kolay ve rahat olacak.

Beyşehir’e bağlı Yeşildağ Mahallesi’nde bulunan ve her yıl ilkbahar mevsimiyle birlikte yüzlerce leyleğe evsahipliği yapan Leylekler Vadisi’ne ziyaretçilerinin ulaşımı artık daha kolay olacak.

Leylekleri havada ve yuvada görmek isteyenler için en iyi adres olarak gösterilen Leylekler Vadisi’ne kurduğu canlı yayın kameraları ile mekanı dünyaya tanıtan Beyşehir Belediyesi, şimdi de ziyaretçilerine ulaşım kolaylığı sağlamak için yeni bir çalışmaya imza attı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, Leylekler Vadisi’ni ziyaretçilerin kolay ve rahat bulabilmesi için Yeşildağ Mahallesi girişi ile yerleşim merkezine 6 metre yüksekliğe sahip direk üzerine montajlanan “Leylekler Vadisi” yazılı iki farklı dev  yönlendirme levhası (totem) yerleştirildiği belirtildi.

24 Temmuz 2018, Salı - 298