Makine Mühendisleri Odası’ndan Özaltun’a Nezaket Ziyareti Makine Mühendisleri Odası’ndan Özaltun’a Nezaket Ziyareti
Makine Mühendisleri Odası Konya Şube Başkanı Ömer Erdoğan Duransoy, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Duransoy, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte geldiği Beyşehir ilçesinde, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a makamında ziyarette bulundu.

Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Duransoy odanın yürüttüğü faaliyetlerden söz etti. Konya’nın özellikle son yıllarda hareketlenen ve hızla modernleşen makine imalat sektörü sayesinde bir cazibe merkezi, bir üretim üssü olmaya başladığını belirten Duransoy, “Konya tarımın başkenti olmanın yanında artım üretimin ve teknolojinin de başkenti olma yolunda hızlı adımlarla ilerlemektedir.” dedi.

Beyşehir’de hayata geçirilen proje ve yatırımlarla ilgili olarak konuklarına bilgiler veren Belediye Başkanı Murat Özaltun da, ziyaretinin sonunda Duransoy’a günün anısına Beyşehir’i yansıtan bir duvar saati hediye etti.

18 Mayıs 2017, Perşembe - 211