Mesutlar Mahallesi’nden Özaltun’a Teşekkür Plaketi Mesutlar Mahallesi’nden Özaltun’a Teşekkür Plaketi
Beyşehir’e bağlı Mesutlar Mahallesi Muhtarı Hasan Tombak, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret eden Tombak, Mesutlar Mahallesi’nde bu yıl 1’incisi düzenlenen Yayla Şenliği’ne katkılarından dolayı Beyşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Tombak, Beyşehir Mesutlar Köylüleri Dayanışma Derneği tarafından hazırlanan teşekkür plaketini ise Özaltun’a takdim etti, “Mahalle muhtarlığı ve dernek yönetimi olarak çalışmalarınızda Belediyemize ve siz değerli belediye başkanımıza başarılar diliyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve plaket jestinden dolayı teşekkür eden Başkan Özaltun da, Beyşehir Belediyesi olarak dış mahallelerde düzenlenen bu tür etkinliklere kurum olarak çok önem verdiklerini ve imkanlar ölçüsünde her türlü destek ve katkıyı sunmaya çalıştıklarını söyledi.

21 Eylül 2017, Perşembe - 142