Müftü Çelikoğlu, Başkan Özaltun’u ziyaret etti Müftü Çelikoğlu, Başkan Özaltun’u ziyaret etti
Beyşehir Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’u ziyaret etti.

Müftü Çelikoğlu,  kendisine eşlik eden din görevlileri ile birlikte her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında ülke genelinde kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası kapsamında Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret ederek çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirip din görevlilerinin haftasını tebrik  etti.

Müftü Çelikoğlu ise, bu yıl Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nın ana temasının camiler ile din hizmetine adanmış ömürler olduğunu dile getirerek, “Camilere ve din hizmetine emek vermiş tüm kardeşlerimizin bu haftasını kutluyorum. Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi biz de Beyşehir’imizde çeşitli etkinlikler yapacağız. Cuma günü sabah namazında Eşrefoğlu camimizde inşallah bir sabah namazı buluşmamız olacak. Aynı gün çarşı camisinde çeşitli programlar olacak. Gelmiş geçmiş şehitlerimizi yaad edeceğiz. Yine din görevlisi arkadaşlarımızla ücra köşelerde çalışıp da orada bekâr olarak hayatını devam ettiren arkadaşlarımızı ziyaret edeceğiz.”dedi.

1 Ekim 2018, Pazartesi - 463