Müftü Çelikoğlu’ndan Kutlu Doğum Ziyaretleri Müftü Çelikoğlu’ndan Kutlu Doğum Ziyaretleri
Beyşehir İlçe Müftüsü Mahmut Çelikoğlu, kutlu doğum haftası kapsamında Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Müftü Çelikoğlu, kendisine eşlik eden İlçe Vaizi Kadir Atay ve bazı din görevlileri ile birlikte Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti. Çelikoğlu, Özaltun’a gül takdim ederek kutlu doğum haftasını kutladı.

Başkan Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Çelikoğlu ise kutlu doğum haftası çerçevesinde Beyşehir’de hafta boyunca gerçekleştirilecek programlarla ilgili olarak bilgilendirmede bulundu.

Çelikoğlu, Özaltun’u düzenlenecek etkinliklere davet ederken, bu yılki kutlu doğum haftasının temasının  Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından “Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu” olarak belirlendiğini sözlerine ekledi.

18 Nisan 2017, Salı - 224