Okul idarecilerinden Özaltun’a teşekkür ziyareti Okul idarecilerinden Özaltun’a teşekkür ziyareti
Beyşehir ilçe merkezinde faaliyet gösteren Seyfettin Süleyman Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin idarecileri Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Okul Müdürü Nevzat Erkan, kendisine eşlik eden müdür yardımcıları ile birlikte Belediye Başkanı Murat Özaltun’u makamında ziyaret etti. Erkan ve beraberindeki yardımcıları, Beyşehir Belediyesi tarafından okul bahçesinde yürütülen çalışmalardan dolayı Başkan Özaltun’a teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özaltun da, Beyşehir’de talep gelen birçok okulda benzer çalışmaları sergilediklerini belirterek, kurum olarak  bu tür hizmetlerle eğitime katkı ve destek vermeye devam edeceklerini söyledi. Seyfettin Süleyman Bey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde talep edilmesi üzerine bir süre önce ilgili birimler tarafından okul bahçesinde  duvar yapımı, futbol sahasının tel örgüyle çevrilmesi ve basketbol potasının yenilenmesi gibi çalışmalar gerçekleştirilmişti.

23 Mayıs 2018, Çarşamba - 678