Özalır ve Doç.Dr Ataberk’ten Beyşehir Belediyesi’ne Ziyaret Özalır ve Doç.Dr Ataberk’ten Beyşehir Belediyesi’ne Ziyaret
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Konya İl Müdürü Uğur Özalır ve Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği (KÜSİ) Konya İl Temsilcisi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr.Necati Ataberk, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Özalır ve Doç.Dr.Ataberk, Belediye Başkanı Murat Özaltun’a makamında nezaket ziyaretinde bulundu.

Özaltun, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı İl Müdürü Özalır, kurumu adına yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

KÜSİ İl Temsilcisi Doç.Dr.Ataberk de,  Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği kapsamında Konya genelinde yürütülen çalışmaları anlatırken, kamu, üniversite ve sanayi kesiminin biraraya gelmesi ile birlikte ülke kalkınmasında çok büyük şeylerin ortaya çıkacağına inandıklarını belirterek, “Türkiye genelinde 96 akademisyenin katılımı ile KÜSİ çalışma grubu oluşturuldu. Her ilde ve bazı illerde birden fazla üyemiz bulunuyor. Üç ay aralıklarla toplantı yapıyoruz. Türkiye genelinde yaşanan sorunlar konusunda da çözüm önerilerini değerlendiriyoruz.” dedi.

17 Ekim 2017, Salı - 96