Özaltun, 24 Temmuz Basın Bayramını Kutladı Özaltun, 24 Temmuz Basın Bayramını Kutladı
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 24 Temmuz Basın Bayramı ve Gazeteciler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Başkan Özaltun, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Demokratik hayatımızın vazgeçilmez unsurlarından biri olan, haber alma ve yayma özgürlüğünün en etkili aracı olan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir. Kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek için her ortamda ve her koşulda, sorumluluk duygusuyla hareket ederek, toplumun haber alma ihtiyacını yerine getirme çabası içerisinde olan basın mensuplarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutluyor, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diliyorum"

24 Temmuz 2017, Pazartesi - 137