Özaltun: “Allah’ım Hizmet Aşkımızı Söndürmesin” Özaltun: “Allah’ım Hizmet Aşkımızı Söndürmesin”
Seydişehir ilçesinde düzenlenen “birlik ve dayanışma gecesi”ne katılan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, muhtarlara seslendi, “Allah’ım hizmet aşkımızı söndürmesin”dedi.

Seydişehir Muhtarlar Derneği tarafından organize edilen gecede biraraya gelen mahalle muhtarlarına yönelik bir konuşma yapan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, ülkenin içerisinde bulunduğu birlik ve beraberlik ortamının bozulmaması temennisinde bulundu. Aynı birliğin bölgede de devam ettiğini vurgulayan Özaltun, “Allah’ım birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Gerek ülke olarak, gerekse bizlerin birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. Allah’ım sizlerin ve bizlerin hizmet aşkını söndürmesin inşallah.” diye konuştu.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal ise, konuşmasında, Suriye’nin Afrin bölgesinde devam eden Zeytin Dalı Operasyonu’na değindi. Türk ordusunun sadece Afrin’de değil birçok cephede vatan için mücadele ettiğini vurgulayan Tutal, “Mücadele ediyorlar, zaferler elde ediyorlar. Bunu elde ederken de şehitler veriliyor. Allah şehadetlerini hayırlı kılsın.” dedi.

TBMM Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu ve AK Parti Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız da konuşmasında, ülke genelinde giderek artan üretime dikkat çekti. 16 yıllık AK Parti iktidarları döneminde Türkiye’nin üreterek büyüdüğünü vurgulayan Altunyaldız, “Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe dimdik ayakta olacağız. Biz, savdamızla Türkiye’yiz, biz umutlarımızla, kardeşliğimizle, şehitlerimizle Türkiye’yiz.” sözlerine yer verdi.

Geceye, Beyşehir Birlik Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Koçer, Beyşehir’in mahalle muhtarları,Seydişehir, Bozkır, Ahırlı ve Yalıhüyük ilçelerinin kaymakam ve belediye başkanları ile AK Parti İlçe Teşkilat başkanları ve bölgenin muhtarları katıldı.

12 Şubat 2018, Pazartesi - 292