Özaltun, dış mahalleleri ziyaret etti Özaltun, dış mahalleleri ziyaret etti
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Yenidoğan ve Sadıkhacı mahallesindeki vatandaşlarla biraya geldi.

Başkan Özaltun, kendisine eşlik eden, AK Parti İlçe Teşkilatı yönetim kurulu üyeleri ve Belediye çalışanları ile birlikte mahalleleri ziyaret etti.

Yenidoğan mahallesinde gerçekleşen ziyarete Ulukoru mevkiinde Hıdırellez günü piknik yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Özaltun hemşehrililerin Hıdırellez gününü kutladı. Beyşehir’e son 4 yıl içerisinde kazandırılan hizmetler ve Büyükşehir Belediyesi yatırımları hakkında bilgiler veren Özaltun, bölgenin bu dönemlerde geldiği noktaya çekerken, mahallelilerden gelen talepleri de dinledi. Bu kapsamda ilçeye hizmet ederken fırsat buldukça toplumun tüm kesimleriyle biraraya gelmeye gayret gösterdiklerini, bu çerçevede sadece merkez mahalleleri değil tüm dış mahalleleri de ziyaret ettiklerini belirtti.

7 Mayıs 2018, Pazartesi - 307