Özaltun: “Kadınlarımız Başımızın Tacıdır” Özaltun: “Kadınlarımız Başımızın Tacıdır”
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

“Tüm dünya kadınlarının, ülkemizin vefakar, cefakar, onurlu kadınlarının 8 Mart Kadınlar Günü’nü yürekten kutluyorum” diyen Özaltun, mesajında şu cümlelere yer verdi:

''Cennet annelerin ayakları altındadır buyruğuna yürekten inanan bir milletiz. Kadınlarımızı her zaman ve her zeminde, baş tacı eden bir medeniyetin mensuplarıyız. Biz millet olarak hiçbir zaman ayrımcılığa tenezzül etmedik, bundan sonra da etmeyeceğiz. Kadınlarımıza yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, her türlü istismarı elinin tersiyle iten, kadını ve erkeği beraber gören geleneğin temsilcileriyiz. Üzerimizde ödenemez hakları bulunan, karşılıksız fedakârlık ve sabırlarını hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz baş tacı kadınlarımızın her zaman yanlarında olduğumuzu belirtir, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü" kutlar, sevgi ve selamlarımı sunarım."

8 Mart 2017, Çarşamba - 148