Warning: extract() expects parameter 1 to be array, null given in /home/beysehir/public_html/general.php on line 13
Özaltun, “Meltem’le Zirvedekiler” Programında Beyşehir’i Anlattı - T.C. Beyşehir Belediyesi
Özaltun, “Meltem’le Zirvedekiler” Programında Beyşehir’i Anlattı Özaltun, “Meltem’le Zirvedekiler” Programında Beyşehir’i Anlattı
Kanal 7 (Avrupa) televizyon kanalında yayınlanan “Meltem’le Zirvedekiler” programının 26 Mart 2017 tarihindeki konuğu Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun olacak.

Beyşehir’de çekimler yapan program yapımcısı ve sunucusu Meltem Dikici, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’la da makamında röportaj yaptı.

Özaltun, Dikici ile ilçenin değerlerini, yatırımları ve gelecekte çizdiği vizyonu konuştu. Kent merkezinde Beyşehir Belediyesi tarafından yürütülen bazı projelerle ilgili çekimler de yapan ve sokak röportajları çerçevesinde bazı vatandaşlara mikrofon uzatan Dikici, çalışmaların tamamlanmasının ardından ilçeden ayrıldı.

Beyşehir’e özel çekimlerin 26 Mart günü saat 14.00’te Kanal 7 Avrupa ekranlarına geleceği belirtildi.

15 Mart 2017, Çarşamba - 184