Özaltun, öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu Özaltun, öğrencilerin mezuniyet sevincine ortak oldu
Beyşehir ilçesinde, Selçuk Üniversitesi (SÜ) Beyşehir Ali Akkanat İşletme Fakültesi'nde 4.dönem mezuniyet töreni heyecanı yaşandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da, katıldığı törende öğrencilerin yaşadığı mezuniyet törenine ortak oldu. Beyşehir Belediyesi Mehteran Takımı’nın da konser verdiği Ali Akkanat Kampüsü’ndeki açık havada başlayan mezuniyet töreni, aniden etkili olan sağanak yağış nedeniyle daha sonra fakültenin konferans salonunda devam etti. Törende konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Ali Akkanat Kampüsü'nde yine ömür boyu unutulmayacak bir mezuniyet töreninde biraraya geldiklerini vurgulayarak, "Öğrenci kardeşlerimiz okulumuzdan mezun oldular ve bundan sonraki süreçte çalışma hayatına geçecekler. Ülkemizin çeşitli noktalarında görev alacaklar. Onlara bu çalışma hayatlarında başarılar diliyorum. İlçemizin bir turizm elçisi olarak Beyşehir'i unutmayacaklarına da inanıyorum."ifadelerine yer verdi.

Ali Akkanat İşletme Fakülte Dekanı Prof.Dr.Ali Acar ise konuşmasında, fakültenin bu yıl 4.dönem mezunlarını verdiğini belirterek, öğrencilerinin kampüsten ayrılmalarından dolayı buruk bir mutluluk yaşadıklarını dile getirdi. Acar, öğrencilere bundan sonraki meslek hayatında başarı temennisinde bulundu.

Okul birincisi öğrencinin yaptığı konuşma ve yaş kütüğüne plaketini çakmasının ardından törene katılan protokol, mezun öğrencilere belgelerini verdi.

Öğrenciler ise mezuniyet sevincini keplerini havaya fırlatarak yaşadı.

13 Mayıs 2018, Pazar - 741