Özaltun’dan Avrupa 3’üncüsü Olan Beyşehirli Milli Tekvandocuya Kutlama Özaltun’dan Avrupa 3’üncüsü Olan Beyşehirli Milli Tekvandocuya Kutlama
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Bulgaristan'ın Sofya kentinde sona eren Avrupa Ümitler Şampiyonası'nda kilosunda Avrupa üçüncüsü olan Beyşehirli milli tekvandocu Zeliha Ağrıs’ı elde ettiği başarısından ötürü kutladı.

Başkan Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehir'in yetiştirdiği milli sporculardan Zeliha Ağrıs'ın Türk Milli Takımı formasıyla katıldığı Avrupa Ümitler Tekvando Şampiyonasında 53 kiloda üçüncü olduğunu hatırlattı.

Beyşehirli milli tekvandocunun elde ettiği Avrupa üçüncülüğü derecesiyle başarı kariyerine bir yenisini daha eklediğini belirten Özaltun, şunları kaydetti: "Ulusal ve uluslararası şampiyonalarda Türkiye’ye başarıyla temsil ederek, bugüne kadar ülkemize ve ilçemize çok sayıda madalya ve derece kazandıran Ağrıs’ın başarısı tesadüfi değildir. Son Avrupa üçüncülüğü ile başarı kariyerine bir yenisini ekleyerek, Beyşehir’in yine gururu olmuş, vatandaşlarımızın ve bu camiamızın gönlünde taht kurmuştur. Zeliha Ağrıs’ın başarılarının bundan böyle de artarak devam etmesi en büyük dileğimizdir.”

10 Nisan 2017, Pazartesi - 158