Özaltun’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’a “hayırlı olsun” ziyareti Özaltun’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Altay’a “hayırlı olsun” ziyareti
Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Uğur İbrahim Altay’ı ziyaret etti.

Özaltun, kısa süre önce Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine seçilen Uğur İbrahim Altay’ı makamında ziyaret etti. Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak Konya Büyükşehir Belediyesi’nin gücünü ve desteğini her zaman yanlarında hissettiklerini belirterek, bu göreve yeni seçilen Uğur İbrahim Altay’a yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu, çalışmalarında başarılar diledi.

Özaltun, ziyaretinin sonunda Başkan Altay’a Beyşehir’in tarihi değerlerini yansıtan üç boyutlu bir tablo hediye etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Altay ise, “Birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber Konya’yı ve Beyşehir ilçemizi geleceğe taşıyacağız” sözlerine yer verirken, Özaltun’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

15 Mayıs 2018, Salı - 187