Özaltun’un 10 Kasım Mesajı  Özaltun’un 10 Kasım Mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79.yıldönümü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Özaltun, mesajında, Atatürk’ün ülke için yaptıkları ve fikirleri ile hala yaşadığına dikkati çekerek, şu cümlelere yer verdi:

“Bugün ülkemizin ebediyen var olmasının en büyük mimarlarından birisi olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ebediyete intikal edişinin 79.yıldönümündeyiz. Atatürk, milletimiz ve vatanımız için her zaman en özel yerlerde olmaya devam edecektir. Yaşadığımız toprakların asla düşman eline bırakılamayacağını tüm dünyaya gösteren Büyük Önder Atatürk, bugün hala kalplerimizin en müstesna yerinde yer almaktadır. Kendisi iyi bir lider olmakla birlikte ülkesi için gelişim ve değişim için ilkeleri ile gelecek nesillere de örnek bir Türkiye bırakmıştır. Ülkemizin en büyük kazanımlarından birisi ise şüphesiz cumhuriyet olmuştur. Ayrıca bu vatan topraklarının düşman eline bırakılmayacağı ve Anadolu’nun bir Türk yurdu kalacağı onun önderliğinde verilen mücadele ile tescillenmiştir. Atatürk’ün açtığı yolda onun düşünceleri ile vatanımız nice asırlar daha yaşayacak ve durmadan ilerleyecektir. Bizler de bugün onun düşünceleri ile ülkemizin lider ülkeler arasında yerini alması için durmaksızın hep birlikte çalışmaktayız. Her ne kadar aramızda olmasa da aslında onun aramızda olduğunu ve fikirleri ile yaşadığını biliyoruz. Bu düşünceler ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 79.yıldönümünde saygıyla, minnetle ve şükranla anıyoruz”

9 Kasım 2017, Perşembe - 63