Özaltun’un kandil mesajı Özaltun’un kandil mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, “Tüm Beyşehir halkının ve İslam aleminin kandilini tebrik eder, birlik ve dirliğimize vesile olmasını dilerim."dedi.

Bu gece idrak edilecek olan ve Ramazan ayının müjdecisi olarak bilinen Berat Kandili  dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Özaltun, şu cümlelere yer verdi:  “ Tüm Beyşehir halkının ve İslam aleminin kandilini tebrik eder, birlik ve dirliğimize vesile olmasını dilerim. Şaban ayının 15. gününe denk gelen rahmet, mağfiret ve bağışlama ayı olan Ramazan ayının habercisi olarak da bilinen Berat Kandili’nin hayırlara vesile olmasını dilerim. Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan ayına ulaşmamıza vesile olan son kandil gecesi Berat Kandili’dir. Kandiller, insanları birbirlerine yaklaştıran, birlik ve beraberliğin pekiştirildiği önemli dini günlerimizdendir. Berat Kandili’nin başta hemşerilerimiz olmak üzere tüm inananlar için güzellikler, bereket, sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum.”

30 Nisan 2018, Pazartesi - 514