Özaltun’un Regâib kandili mesajı Özaltun’un Regâib kandili mesajı
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Üç Aylar ve Regâib Kandili dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Özaltun mesajında, 08 Mart 2019 Cuma günü Üç Ayların ilki olan Recep ayının birinci günü, 07 Mart 2019 Perşembe gününü Cuma gününe bağlayan gecenin ise, "Regaib Kandili" olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı,

“Üç Aylar ve Kandil Gecelerimiz, yaradılış gayemizi düşünmenin, kendimizi denetleme ve değerlendirmenin, ibadet ve şükürlerimizi artırmanın, geçmişimizin ve geleceğimizin muhasebesini yapıp geleceğe hazırlıklı olmanın, yanlış ve kusurlardan dönmenin, kardeşlik ve beraberlikleri güçlendirmenin ve ahlaki meziyetlerin yaygınlaştırılmasına gayret göstermenin bir vesilesi olmalıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, bütün Beyşehir’li hemşehrilerimizin Üç Aylarını ve Regaib Kandilini tebrik ediyor, milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı, bütün İslam Alemi’nin ve insanlığın barış ve huzur içinde olmasını Cenâbı Allah’tan niyaz ediyorum."

7 Mart 2019, Perşembe - 99
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü