Plajda evliliğe “evet” dediler Plajda evliliğe “evet” dediler
Beyşehir Gölü’nün en gözde plajı Karaburun’da bir çift, tatilciler arasında kıyılan nikah merasiminin ardından evliliğe “evet” dedi.

Konya’da ikamet eden ve bir süredir nişanlı olan  25 yaşındaki doktor Halim Bayrakçı ile aynı yaştaki meslektaşı Lütfiye Doğan, sahil kenarında ilginç  şekilde kıyılacak  bir nikahla hayatlarını birleştirmeye karar verdi. Genç çift, Beyşehir Gölü kıyısındaki Karaburun plajında nikahlarının kıyılmasını istedi.

Bunun üzerine Monaroza Çiçekçilik organizasyonuyla plajdaki kumsal alan, nikah töreninin düzenleneceği konsepte uygun olarak hazırlandı, balon ve çiçeklerle süslendi, ses ve müzik yayın sistemi kuruldu, nikahı izlemek için gelecek yakınlar  ve davetliler de  düşünülerek sandalyeler yerleştirildi. Beyaz gelinliğini giyerek alana gelen Lütfiye Doğan’la Halim Bardakçı arasındaki nikah, şahitler ve davetliler huzurunda Beyşehir Belediyesi Evlendirme Memuru Nail Özkan tarafından kıyıldı.

Dünyaevine plajda  “evet” diyerek giren genç  çifte evlilik cüzdanını veren Özkan, ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu.

Plajda kıyılan nikahın ardından “evliliğe” evet diyen çift, sıradışı ve farklı bir nikahla dünyaevine girmek istediklerini bu yüzden Beyşehir Gölü kıyısını tercih ettiklerini belirterek çok mutlu olduklarını dile getirdi.

4 Temmuz 2018, Çarşamba - 369