Rektör Prof.Dr.Özçelik’ten Başkan Bayındır’a tebrik ziyareti Rektör Prof.Dr.Özçelik’ten Başkan Bayındır’a tebrik ziyareti
Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Babür Özçelik, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır’ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof.Dr. Özçelik, beraberindeki akademisyenler, Beyşehir Silah Sanayicileri ve İşadamları (BEYSİSAD) Derneği Başkanı Hüseyin Kırıcı ve Üzümlü Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Durmuş Ali Özyörük’le birlikte ziyaret ettiği Belediye Başkanı Bayındır’ı 4’üncü kez belediye başkanlığına seçilmesinden dolayı kutladı ve hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Adil Bayındır da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, tüfek sektörüne ilişkin değerlendirme ve istişarelerin yanısıra güncel konularla ilgili bir süre devam eden sohbetin ardından son buldu.

26 Nisan 2019, Cuma - 192
T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü