Sadıkhacı Mahallesi’nde Yeni Yapılan Yollar Parkeyle Kaplanıyor Sadıkhacı Mahallesi’nde Yeni Yapılan Yollar Parkeyle Kaplanıyor
Beyşehir ilçesine bağlı dış mahallelerde sonbahar mevsiminde de yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kış mevsimi öncesinde dış mahallelerde yol yapım çalışmalarını yoğunlaştırdığını söyledi.

Yol yapım mesaisinin yürütüldüğü yerleşim merkezlerinden bir tanesinin de Sadıkhacı Mahallesi olduğunu hatırlatan Özaltun, burada yeni açılan güzergahların renkli kilitli parke taşlarıyla kaplanarak yolların daha estetik bir görünüme kavuşturulduğunu belirtti.

Altyapı ve drenaj çalışmalarının tamamlanmasının ardından anılan yollarda üst yapıya yönelik faaliyetlerin başlatıldığını vurgulayan Özaltun, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Sadıkhacı Mahallesi’nde üst yapıya yönelik olarak kilitli parke taşı döşeme uygulamalarında farklı desenlerle göze de hoş gelen çalışmalar yürütüyor. Bu kapsamda, yerleşim merkezinde mezarlık önü, eski belediye hizmet binası karşısı ile eski Yukarı Mahalle’de mesai gerçekleştiriliyor. Çalışmalar havalar müsaade ettiği sürece iş tamamlanıncaya kadar devam edecek. Benzer çalışmalar, diğer dış mahallelerimizde de durmadan sürüyor” dedi.

12 Ekim 2017, Perşembe - 329