Sanatçı Uğur Işılak, Beyşehir’de nikah şahitliği yaptı Sanatçı Uğur Işılak, Beyşehir’de nikah şahitliği yaptı
Beyşehir’de, genç bir çiftin nikah şahitliğini yapan sevilen ses sanatçısı Uğur Işılak, “Konya’nın bütün ilçeleri güzel ama Beyşehir ayrı bir güzel.”diye konuştu.

Sanatçı Uğur Işılak, konser programı için geldiği Beyşehir ilçesinde bir çiftin nikah merasiminde nikah şahitliği yaptı.

Işılak, Beyşehir Belediyesi tarafından bu yıl 11’incisi düzenlenen Uluslararası Beyşehir Göl Festivali kapsamında geldiği Beyşehir ilçesinde, nikahı Belediye Başkanı Murat Özaltun tarafından kıyılan bir çifte nikah şahitliği yaptı.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen nikah töreninde Ulviye Özdede ile Hasan Günay Yılmaz çifti dünyaevine girdi. Genç çiftin “evet” deyip imzaları atmasının ardından evlilik cüzdanını  çifte nikahın diğer  şahidi AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı uzattı. Samancı ve sanatçı Işılak, genç çifte bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulunarak tebrik etti.

Sanatçı Uğur Işılak, gazetecilere yaptığı açıklamada, Konya’ya ve ilçelerine konser programları vb. etkinlikler münasebetiyle çok sık geldiğini vurgulayarak, “Beyşehir’e sık sık geliyoruz.  Konya’nın bütün ilçelerini dolaşma imkanı oluyor her yıl. Konya’da olmaktan, Beyşehir’e gelmekten çok mutluyuz. Konya’nın bütün ilçeleri güzel ama Beyşehir ayrı bir güzel. Yani, Beyşehir’in göl festivalinde bulunmuş olmak ve Beyşehirliler’in özellikle bizi tercih etmiş olmaları tabii ki bizler için çok sevindirici”ifadelerine yer verdi.

30 Temmuz 2018, Pazartesi - 489