Sanayi Sitesi’nin giriş kapıları Beyşehir Belediyesi’nden Sanayi Sitesi’nin giriş kapıları Beyşehir Belediyesi’nden
Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, sanayi esnafına verdiği sözü yerine getirdi.

Başkan Özaltun’un geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği sanayi esnafı buluşmalarında yapımı için sözünü verdiği sanayi sitesi giriş kapıları tamamlandı.

Belediyenin ilgili birimlerine verilen talimatın ardından başlayan çalışmalar kısa süre içerisinde bitirildi. Beyşehir Sanayi Sitesi’nin her iki girişine 2 farklı giriş kapısı yapıldı. Şehir merkezindeki girişe çelik konstrüksiyon malzemeden ön büyük kapı montajlanırken, Seydişehir yolu girişinin kapısı ise çelik konstrüksiyon üzeri alüminyum kompozit kaplama malzemeden yapıldı.

Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Belediyesi olarak her zaman sanayi esnafının yanında olduklarını belirtirken, esnaf buluşmalarında talep edilen sanayi giriş kapısı çalışmasının tamamlanarak hizmet vermeye başladığını söyledi. Özaltun, çalışmanın sanayi bölgesine hayırlı olması dileğinde bulundu.

dizi izle yerli dizi izle film izle yabancı film izle

30 Mayıs 2018, Çarşamba - 490