Sarayın sultanları kadın fotoğrafçılar, Beyşehir’i fotoğrafladı Sarayın sultanları kadın fotoğrafçılar, Beyşehir’i fotoğrafladı
Beyşehir ilçesinde düzenlenen etkinlikte biraraya gelen kadın fotoğrafçılar, ilçenin tarihi mekanları ile doğal güzelliklerini fotoğrafladı.

Türkiye’nin dört bir yanındaki farklı illerden ve Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti’nden Sille Sanat Sarayı’nın organizasyonuyla “Sarayın sultanları buluşması” etkinliği kapsamında Konya’ya gelen ulusal kadın fotoğrafçılar Beyşehir ilçesini de ziyaret etti.

BEYŞEHİR BELEDİYESİ KONUK ETTİ

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun,ulusal kadın fotoğrafçılarını Beyşehir Belediyesi

Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nde onurlarına verilen yemekte misafir etti.

Sille Sanat Sarayı Kurucusu ve Uluslararası Fotoğraf Sanatçısı Reha Bilir, Özaltun’a ilçede gerçekleştirilen fotoğraf etkinliklerine verdiği destekten ötürü teşekkür ederken, günün anısına Sille Sanat Sarayı madalyası takdim etti.

Beyşehir’in konuk ettiği 57 kadın fotoğrafçı, daha sonra Beyşehir’in Yeşildağ Leylekler Vadisi ve tarihi Eşrefoğlu Camisi’nde yürütülen fotoğraf çalışmasına katılırken, göl sularına ağ atan balıkçı ve günbatımı fotoğrafları çekimi için de bir süre mesai yaptı.

Etkinliğe, Beyşehir Fotoğraf Topluluğu (BEYFOT) Başkanı Seyit Konyalı ve Beyşehirli fotoğrafçılar da katıldı.

3 Nisan 2018, Salı - 299