Şehit askerin ailesine taziye ziyareti Şehit askerin ailesine taziye ziyareti
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Karaali Mahallesi’nde son yolculuğuna uğurlanan şehit asker Osman Karağlı’nın baba evine taziye ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Altay ve Beyşehir Belediye Başkanı Özaltun, Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde askeri aracın devrilmesi sonucu yaşanan kazada şehit düşen Beyşehirli asker P.Er Osman Karaoğlu’nun baba evinin önünde kurulan taziye çadırında, taziye ziyaretlerini kabul eden baba Osman Karağlı ile yakınlarıyla biraraya geldi.

AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Mustafa Şenol’un da eşlik ettiği ziyarette, Altay ve Özaltun şehit oğlu ile aynı ismi taşıyan babası Osman Karağlı ile yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diledi.

Şehit P.Er. Osman Karağlı, önceki gün doğum yeri olan Karaali Mahallesi’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından mahalle mezarlığında gözyaşları ve dualar arasında toprağa verilmişti.

31 Ağustos 2018, Cuma - 334