Şehitler Anısına Düzenlenen Turnuvaya Beyşehir Belediyesi de Katılıyor Şehitler Anısına Düzenlenen Turnuvaya Beyşehir Belediyesi de Katılıyor
Beyşehir’de, 15 Temmuz şehitleri ve tüm şehitler anısına düzenlenen halı saha futbol turnuvasına Beyşehir Belediyesi de oluşturduğu futbol takımıyla katılıyor.

Beyşehir Kaymakamlığı tarafından Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü işbirliği ile Beyşehir Gençlik Merkezi Spor Tesisleri’ndeki sentetik halı sahada düzenlenen Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Turnuvanın açılış müsabakasında İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile 112 Acil Servisi takımları karşı karşıya geldi. Turnuvanın startını ise maçın başlama vuruşunu birlikte yapan Kaymakam Muzaffer Şahiner, Belediye Başkanı Murat Özaltun ve Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül verdi. Protokol, karşılaşma öncesi penaltı atışları da gerçekleştirdi.

Karşılaşmayı bir süre protokolle birlikte izleyen Belediye Başkanı Murat Özaltun, turnuvada mücadele veren kurumların ve esnafların takımlarına başarı temennisinde bulundu ve müsabakaların centilmenlik kuralları çerçevesinde geçmesini diledi.

Büyük bir çekişmeye sahne olması beklenen turnuva öncesinde konuşma yapan Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Şahiner ise, sporun ortak paydası olan kardeşliğin, barışın ve güzelliğin ortaya çıkarılmasında büyük önemi olduğunu belirterek, "Biz de bu anlamda Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğümüzle birlikte bir halı saha futbol turnuvası düzenledik.8 kurum ve 5 esnaf takımımızdan oluşan ekipler katılıyor. Başarılar diliyoruz. Tüm arkadaşlarımızı şampiyon olarak görmek istiyoruz. Kurumlararası kaynaşmanın ve dayanışmanın da sağlanacağı bir turnuva olmasını diliyoruz. Hakeza, bu turnuvalarda kardeşliğin pekişmesi diğer mahallelerimizde de bu tür turnuvalar yapmaya bizleri teşvik edecektir. Bu nedenle centilmenliğin ön planda olmasını temenni ediyoruz." dedi.

18 Nisan 2017, Salı - 257