Taşköprü Aile Çay Bahçesi, Beyşehirliler’in Gözde Mekanı Oldu Taşköprü Aile Çay Bahçesi, Beyşehirliler’in Gözde Mekanı Oldu
Beyşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri’nden Taşköprü Aile Çay Bahçesi, son dönemde vatandaş odaklı sunulan hizmetlerle Beyşehirliler’in adeta gözde bir mekanı haline geldi.

Adını tarihi Taşköprü’den alan ve Beyşehir Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalarla nezih bir aile çay bahçesi haline dönüştürülen mekan, yaz döneminde 300 kişilik açık hava alanı kapasitesi ile ziyaretçilerine hizmet veriyor. Eşsiz manzarası, keyifli ortamı ve enfes lezzetleriyle kısa sürede Beyşehir’in en gözde mekanı haline gelen alan, sakin, huzurlu ve sıcak bir aile ortamında saatler geçirmek isteyenlerin adresi konumuna geldi.

Taşköprü Aile Çay Bahçesi’nin kapalı bölümünde Belediye personelinin yanısıra, vatandaşlara da uygun fiyatlarla 4 çeşit menüye sahip yemek imkanı sunuluyor.

Sabah kahvaltısının yanısıra, ekmek arası köfte, tost ve zengin sıcak ve soğuk içecek portföyü ile Taşköprü Aile Çay Bahçesi, kış döneminde de aranılan bir mekan olarak dikkat çekiyor.

Zaman zaman çiğ köfte ve arabaşı gecelerinin düzenlendiği mekan sabah saat 08.00’den gece saat 24.00’e kadar hizmet veriyor.

25 Ekim 2017, Çarşamba - 128