Türk Polis Teşkilatı 174 yaşında Türk Polis Teşkilatı 174 yaşında
Türk Polis Teşkilatı'nın 174.kuruluş yıldönümü Beyşehir ilçesinde kutlandı.

İlçe Emniyet Müdürü Emniyet Amiri Salih Erdem'in Kaymakamlık makamını ziyaret etmesinin ardından Atatürk Anıtı'nda çelenk sunma töreni gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü çelenginin Atatürk Anıtı'na sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından buradaki tören sona erdi.

İlçe protokolü, daha sonra şehitlik ziyareti gerçekleştirirken, İlçe Emniyet Müdürü Erdem, Emniyet Müdürlüğü'nde tebrikleri kabul etti.

Törene, Beyşehir Kaymakamı Yusuf Özdemir, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı M.Arif Turfand, İlçe Emniyet Müdürü Salih Erdem, daire amirleri, polis teşkilatı mensupları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile gaziler katıldı.

10 Nisan 2019, Çarşamba - 191

T.C. Beyşehir Belediye Başkanlığı - Copyright 2019 © - Bilgi İşlem Müdürlüğü