Türkiye 3’üncüsü Olan Beyşehirli Minik Tekvandocu İlçenin Gururu Oldu Türkiye 3’üncüsü Olan Beyşehirli Minik Tekvandocu İlçenin Gururu Oldu
Beyşehirli tekvandocu Bekir Berke Kocagöz’ün, Antalya’da sona eren Türkiye Minikler Tekvando Şampiyonası’nda kilosunda Türkiye üçüncüsü olması, memleketi olan Beyşehir ilçesinde sevinçle karşılandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Antalya’da 4 gün süren Türkiye şampiyonasında Konya ve Beyşehir’i başarıyla temsil ederek Türkiye 3’üncülüğü derecesi elde eden Beyşehirli tekvandocu Berke Bekir Kocagöz’ü tebrik etti.

Beyşehirli tekvandocuların son dönemde gerek yurt içinde, gerekse yurtdışında düzenlenen ulusal ve uluslararası şampiyonalarda gösterdiği başarılara dikkati çeken Özaltun, “Beyşehir’in tekvando branşında yetiştirdiği bir evladının  daha katıldığı Türkiye şampiyonasında kilosunda üçüncülük derecesi elde ederek bronz madalya kazanması ilçemiz adına yine gurur verici bir durum olmuştur. Kendisini, ailesini ve yetiştiren antrenörlerini tebrik ediyor, başarılarının artarak devamını diliyorum.”dedi.

Beyşehir Belediyespor Kulübü tekvando antrenörü Nafiz Çakır ise, Antalya’da yapılan şampiyonaya Türkiye’nin değişik illerinden çok sayıda sporcunun katıldığını belirterek, “Beyşehirli sporcumuz, geçtiğimiz yıl katıldığı Türkiye şampiyonasında derece şansı bulamamıştı. Bu yıl ise tekvando antrenörleri Yakup Kıtay ve Samet Gümüşel’in de katkı ve desteğiyle  daha çok  çalışmasının meyvesini gördü ve Türkiye üçüncülüğünü kazandı. Ali Rıza Celeboğlu Ortaokulu’nda öğrenim gören ve 12 yaşında Türkiye üçüncülüğü derecesini başarı kariyerine ekleyen minik sporcumuzdan gelecekte daha büyük başarılar bekliyoruz.”ifadelerini kullandı.

25 Ağustos 2017, Cuma - 337