Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitimci İzci Lideri Solmaz’dan ziyaret Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitimci İzci Lideri Solmaz’dan ziyaret
Türkiye İzcilik Federasyonu Eğitimci İzci Lideri Hayri Solmaz, Beyşehir Belediyesi’ni ziyaret etti.

Solmaz, makamında ziyaret ettiği Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun’a Federasyon olarak Türkiye’nin çeşitli illerinde yürüttükleri izcilik faaliyetlerini anlattı. Beyşehir ve çevresine de gençlik kampları kapsamında zaman zaman Türkiye’nin birçok yerlerinden izci öğrenci getirdiklerini  belirten Solmaz, yürütülen bu faaliyetlere katkı ve destek sunan tüm kurumlar gibi Beyşehir Belediyesi’ne de teşekkür ettiklerini ifade etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Belediye Başkanı Murat Özaltun da, ilçede çeşitli aralıklarla düzenlenen faaliyetlerde ağırladıkları izci liderleri ve izcilerin Beyşehir’in tanıtımına önemli katkı sunduğuna inandığını belirterek, “Beyşehir izcilik faaliyetlerinde son yıllarda önemli bir adres haline geldi. Bu anlamda ilçemizde yürütülen bu faaliyet ve çalışmaları çok önemsiyoruz”dedi.

16 Mayıs 2018, Çarşamba - 720