Türkiye Şampiyonu Olan Beyşehirli Milli Sporcu Gururlandırdı Türkiye Şampiyonu Olan Beyşehirli Milli Sporcu Gururlandırdı
Antalya'da son bulan Türkiye Büyükler ve Gençler Muay Thai Şampiyonası'nda 48 kilo büyük bayanlar kategorisinde altın madalya kazanarak Türkiye şampiyonu olan Beyşehirli milli sporcu Nazife Uzuner'in başarısı memleketinde sevinçle karşılandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı açıklamada, Beyşehirli milli sporcuyu Türkiye şampiyonasında gösterdiği başarıdan dolayı tebrik ederken, kendisiyle ilçe olarak gurur duyduklarını belirtti.

Antrenörü Resul Uzuner de, şampiyonada yaptığı 6 maçı da kazanarak altın madalyaya ulaşan ve birincilik kürsüsüne çıkmayı başaran 25 yaşındaki milli sporcunun, elde ettiği bu başarıyla önümüzdeki aylarda Meksika'da yapılacak  olan dünya şampiyonasına katılmaya hak kazandığını söyledi.

22 Şubat 2018, Perşembe - 660